martes, 16 de agosto de 2011

EIRONEIA JOVE, LA COMPANYIA



Amb motiu del seu cinquè aniversari, Eironeia Produccions inicia un projecte nou: La companyia Eironeia Jove , que constituiran actors i actrius, cantants i ballarins de 18 a 25 anys.

L’objectiu és oferir una formació d’actor complementària mitjançant la participació en la creació d’un espectacle teatral i d’un curtmetratge de ficció per temporada.

El temps de permanència en la companyia Eironeia Jove serà de dos anys, que es podran prorrogar si el director artístic ho considera convenient.

Cada any s’obrirà un procés de selecció de persones interessades en formar-ne part.

La primera convocatòria serà de fins a dotze persones.

La segona incorporarà fins a vuit persones més.

Les convocatòries següents serviran per rellevar les persones que hagin culminat el cicle de permanència en la companyia.

Les persones seleccionades es comprometran a participar en totes les activitats formatives i en les de preparació, assaig i exhibició de l’espectacle teatral i del curtmetratge.

Primera convocatòria

La primera convocatòria s’obrirà el dia 1 de setembre i es tancarà el 31 d’octubre de 2011.

Poden participar-hi totes les persones que ho vulguin, amb l'únic requisit d'haver rebut una formació bàsica i/o d'haver treballat en companyies amateus.

Les persones interessades han d’enviar un currículum -on s’especifiqui amb precisió la formació i l’experiència- i una fotografia, o l’enllaç a un vídeo-book, a l’adreça electrònica eironeia@telefonica.net indicant en l’”assumpte” projecte Eironeia Jove.

També poden enviar per correu ordinari gravacions digitals o resums d’espectacles en els quals hagin participat a l’adreça següent:

Eironeia Produccions, S.L.

Carrer de Girona, 155

17820 BANYOLES

Eironeia produccions pre-seleccionarà els candidats o candidates que consideri oportú i obrirà un segon procés durant el qual aquestes persones participaran en unes proves específiques de selecció. Aquest procés començarà el mes de novembre de 2011 i acabarà el mes de febrer de 2012.

Un cop constituïda la companyia, s’iniciaran els treballs de preparació i assaig dels espectacles i dels curtmetratges.

Les persones interessades en obtenir més informació poden fer les seves consultes a través del correu electrònic.

Banyoles, agost de 2011

No hay comentarios: